Autoriseret installatør

FireSystems er som autoriseret installatør, godkendt til at udføre komplette eftersyn og trykprøvninger af stigrør og trykforøgeranlæg. 

 

Kvalitet og sikkerhed

FireSystems servicerer virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark. Vores samarbejdspartnere vælger os, fordi vi leverer løsninger og service i allerhøjeste kvalitet. De vælger os ikke fordi vores timepris eller enhedspris, isoleret set, er den billigste, men fordi de ved at sjusk med brandsikkerheden, potentielt kan koste liv og lukke virksomheder.

Vores kompetente medarbejdere leverer en høj kvalitet i forbindelse med de årlige serviceeftersyn og trykprøvninger. af dit brandmateriel.

Eftersyn og trykprøvninger er ikke blot lovpligtige, det er også en rigtig god investering. Det sikrer dig nemlig at bygningens brandmateriel rent faktisk virker og kan bidrage til at stoppe en brand, inden den udvikler sig til en altødelæggende katastrofe.

 

Tæt og effektivt samarbejde

Hos FireSystems arbejder vi tæt sammen med dig som kunde. Det gør vi fordi vi ved, at dine bygninger og forholdene i dem kan ændre sig løbende. Vores medarbejdere er specialister indenfor stigrør med uddannelse, kendskab og viden til, at bidrage til at dine krav til sikkerhed opretholdes over tid. Det betyder for eksempel at vi ikke blot “kigger” på dit stigrør i forbindelse med et serviceeftersyn, men at vi rent faktisk gennemgår, trykprøver og tester at hele stigrøret er fuldt funktionelt. 

 

Digital dokumentation

Hos FireSystems har vi afskaffet papir og mail problematikken. Vi har i stedet udviklet en unik digital løsning til at styre eftersyn og dokumentation af dit brandmateriel. Som samarbejdspartner med FireSystems får du derfor et fuldstændigt overblik over alt dit brandmateriel på én samlet platform. Det betyder, at du til enhver tid har overblik over planlægning og gennemførsel af serviceeftersyn på brandmateriel i dine bygninger. 

Vi har efter ønske med vores kunder, udviklet en række specialløsninger der integrerer data fra vores it-system til kundernes egne drifts- og økonomisystemer. Det letter både kundernes dagligdag og overblik, og sikrer samtidig at de får rapporteringen integreret i egne løsninger. 

Ønsker du at vide mere om de digitale muligheder og integrationer, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

 

Landsdækkende aftaler

FireSystems samarbejder med kunder i hele landet. 

 

Fokus på miljø

Hos FireSystems arbejder vi konstant på at minimere miljøbelastningen.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt