Renovering af brandmateriel

Renovering af brandmateriel i historiske eller arkitektoniske flotte bygninger kan i mange tilfælde løses under stor hensyntagen til bygningen.

Alternativet til en skånsom renovering af det eksisterende brandmateriel, er ofte en fuldstændig udskiftning af for eksempel et slangeskab. Det giver dog ofte arkitektoniske udfordringer i de flotte bygninger. 

I mange historiske eller arkitektoniske bygninger, er der nemlig lavet elegante løsninger der integrerer brandmateriel som en del af bygningen.

Desværre ser vi ofte, at der i forbindelse med vedligeholdelse af brandmateriel, bliver skiftet til helt almindelige standardløsninger, der ikke længere matcher bygningens arkitektoniske forhold.

Kunder og arkitekter fortæller ofte, at det skyldes at leverandøren af brandmateriel meddelte, at der ikke kan skaffes nyt brandmateriel der kan indgå i den eksisterende løsning.

Hos FireSystems har vi kompetencerne og erfaringen der sætter os i stand til, at renoverer eksisterende slangeskabe og brandmateriel, så de oprindelige arkitektoniske tanker fastholdes og de flotte bygninger ikke skæmmes af nyt standardudstyr til brandslukning.

Nyt brandmateriel

Har du en bygning med særlige krav, kan vi naturligvis også hjælpe dig med montage og installation af nyt brandmateriel. FireSystems er en autoriseret VVS-virksomhed og vi kan derfor hjælpe dig med både reparation og installation af vandtilførsel til dit brandmateriel.  

Få hjælp til dit brandmateriel

Har du også ansvaret for en historisk eller arkitektonisk særlig bygning, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om renovering eller montage af brandmateriel.

 

 

 

Hvordan ser dit brandskab ud? 

Dette brandskab skulle ikke blot rengøres men trængte til en renovering. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt